nor2 banner nor3 banner 1 2

Over Vervos | Ingenieursbureau & Machinefabriek

 

Vervos ontwerpt, bouwt en onderhoudt machines op maat

Vervos is een familie-bedrijf dat sinds 1977 voornamelijk klant-specifieke machines ontwerpt, vervaardigt en onderhoudt. De nadruk ligt hierbij op mechanisering/automatisering van uw productieproces teneinde een hogere doorvoer en efficiëntie te bereiken. Voor de klant fungeert Vervos als één aanspreekpunt, een one-stop-shop, voor ontwerp, bouw en onderhoud van zijn machine.

 

 

Ervaring en expertise telt!

Wij kunnen bogen op een aanzienlijke lijst van succesvol gerealiseerde projecten. Door onze ambitie in techniek en meer dan 40 jaar ervaring met technische-systemen (mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en electronisch), besturingstechniek en software zijn wij in staat pragmatische oplossingen te bedenken.

 

Korte lijnen

Vervos kiest voor kleinschaligheid. Onderdelen van ons succes zijn slagvaardigheid, flexibiliteit, korte communicatielijnen en leveringsbetrouwbaarheid. Onze trots is een reeks van terugkerende tevreden klanten.

 

Ingenieursbureau & Machinefabriek

Vervos beschikt over een ingenieursbureau met werktuigbouwkundig ingenieurs van WO- en HBO niveau. Direct tegen het ingenieursbureau ligt de machinefabriek waar wij in staat zijn snel onderdelen te produceren, testopstellingen te bouwen en complete machines kunnen assembleren en testen.

 

Lees meer over onze werkwijze

 

^ Naar boven